"Als je wilt samenwerken met een partner die zich inzet voor jouw bedrijf én betrokken is bij jou als persoon, dan ben je bij Senzie aan het juiste adres. Onbegrensde creativiteit en passie voor het vak."

Leroy Rodrigues / Channel Marketing Manager / Microsoft

"Senzie is een enorm creatief bureau. Alles wat ze ontwerpen is van hoge kwaliteit. Ik beveel ze van harte aan."

Jurrie Hobers / Entrepreneur & business consultant

"Na een briefing verrast Senzie mij telkens weer met een creatief voorstel. Ze komen tot de essentie en communiceren eenvoudig en duidelijk. Dat maakt ze een betrouwbare en flexibele partner, die altijd meedenkt met mij als klant."

Jesse Lennards / Marketing Manager / Microsoft

“We werken al jaren samen met Senzie. En dat is niet voor niets. Ze begrijpen altijd goed wat we willen realiseren en zijn daarbij in staat kwaliteit en snelheid optimaal te combineren.”

Frederic Michaux / marketing manager bij Nintendo Benelux

“Samenwerken met Senzie verloopt altijd snel en soepel. Ze leveren premium werk tegen eerlijke prijzen. Daarnaast is Senzie een volwaardige partner en denkt pro-actief mee. Ze weten ons altijd te verrassen met hun creatieve werk”

Harmke Hendrixsen / mede-eigenaar Berry the Pet

“Passie, creativiteit en kwaliteit zijn de gedeelde fundering voor ons jarenlange partnership. Samen hebben we prachtige projecten mogen draaien voor klanten en/ of producten. Waarbij het elke keer opnieuw weer een feestje is om samen te werken en fantastische concepten de markt in te zetten!”

Milou Verhofstad / General Manager bij Hamilton Bright Brand Activation B.V.

“Het team van Senzie reageert altijd snel op vragen en denkt mee over verbeteringen. Wij krijgen veel positieve feedback op onze frisse, vernieuwde website dankzij de inspanningen van Senzie”

Sandra Sturm / Adviseur communicatie bij Geonius