NL | EN

Microsoft

Promotie pakket

Microsoft
Surface 3

Microsoft is ‘s werelds grootste softwarebedrijf. Het bedrijf is het meest bekend door producten als Xbox, Office, Windows en hardware zoals de Surface tablet. Om de Surface 3 meer onder de aandacht te brengen bij resellers vroeg Microsoft Nederland ons een concept te ontwikkelen voor een promotiepakket. Het pakket moest een aantal marketingmaterialen bevatten, goed te verzenden zijn, opvallen en passen bij de uitstraling van het merk.

Meer weten?
Bel 030 601 11 45
Of stuur een mail

Senzie ontwikkelde een box-in-een-box. Gepersonaliseerd en zo verpakt dat het voelt als een kado. Het complete ontwerp is gebaseerd op het ‘tegel’-design van de interface van Windows. Elk doosje heeft een andere inhoud en een andere kleur. De materialen die in deze kit zitten zijn rolbanners, diverse posters, een bluetooth speaker, mokken, snoep en diverse stickers. Door de modulaire opbouw van de box kunnen de losse doosjes gebruikt worden als een display.

'Senzie ontwikkelt al 20 jaar verpakkingen en displays. Van eenvoudige verpakkingen tot bijzondere verpakkingsconcepten.'

Na het bedenken van een concept werken wij graag het concept voor je uit tot een eindproduct. En door onze nauwe samenwerking met diverse partners kunnen we ook meteen het drukwerk en verzending voor je verzorgen.

Hallo. Hulp nodig met het ontwikkelen van een promotiepakket of een bijzonder concept?
Neem contact op met Petra en
bel 0306011145 of stuur een
mail naar petra@senzie.nl