SENZIE BEDENKT

CREATIEVE
CONCEPTEN

Bij Senzie bedenken we de leukste concepten om jouw doelgroep te bereiken. Van het idee achter een spannende marketingcampagne tot dé ingeving voor een cool relatiegeschenk. We zorgen voor een bijzonder eindresultaat, dat zowel on- als offline toe te passen is.

Marketingcampagne

Je wilt jouw product of dienst eens even flink laten opvallen. Of je wilt een nieuw product onder de aandacht brengen. Senzie denkt graag met je mee over een steengoede campagne voor on- of offline gebruik.

Merkactivatie in de winkel

Hoe krijg je in de winkel de aandacht van een klant? Dat is een hele kunst. Wij bedenken graag leuke acties voor consumenten. Daarbij werken we nauw samen met merkactivatiebureaus. We komen met een goed idee en ontwikkelen de marketingmiddelen – van displaymateriaal tot een interactieve game en actiewebsite.

Coole cadeaus

Speciaal voor de zakelijke markt heeft Senzie het label CoolDo ontwikkeld. Onder die naam bedenken we coole relatiegeschenken met een persoonlijke touch. Leuk voor de feestdagen, maar ook als bedankje of in een goodiebag. Een CoolDo wordt altijd op maat gemaakt. Meer weten? Ga naar cooldo.nl.

Ook voor een jonge doelgroep

Doordat we al jaren concepten voor kinderen bedenken, weten we precies welke beeldtaal we moeten gebruiken om deze jonge doelgroep aan te spreken. Of komt het stiekem omdat we zelf allemaal nog een beetje kind zijn bij Senzie... J We helpen je in elk geval graag met het uitwerken van leuke concepten voor de allerkleinsten.