SENZIE BOUWT

ONLINE
MIDDDELEN

De mogelijkheden van online zijn ein-de-loos. En dus wil je iemand die weet wat werkt. Hoe bezoekers klikken, waar ze informatie zoeken en welk ontwerp ze aanspreekt. Onze online producten zijn gebruiksvriendelijk en zonder poespas.

Online banners en displaycampagnes

Een online banner zet je vaak in ter ondersteuning van een lopende campagne. Bijvoorbeeld om bezoekers naar je website te trekken. Maar dan moet je wél opvallen. Dat kan met stilstaande beelden, gifjes of nog iets spannenders: Rich Media. Deze banners vallen op door gebruik van animatie, interactiviteit, video en audio. Dat wordt online scoren!

Actiewebsites

Een actiewebsite gaat vaak over één bepaald product. Bijvoorbeeld over een game of een eenmalige actie. Eenvoud hoeft gelukkig niet saai te zijn. Verras de bezoeker met opvallende designs en animaties.

Corporate websites

Je website is vaak de eerste plek die jouw (toekomstige) klant bezoekt. Daar krijgen ze een idee van wie je bent, wat je aanbiedt en hoe ze je kunnen bereiken. Heel belangrijk dus dat je jezelf duidelijk en professioneel presenteert. We kunnen het ontwerp voor je verzorgen, maar ook de site voor je bouwen en vullen. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt.

Apps

Van een game voor kleine kinderen tot een informatieve app voor een luchtvaartmaatschappij: onze apps worden ingezet voor allerlei doeleinden en gebruikt door allerlei doelgroepen. We maken het ontwerp, maar kunnen ook de rest van het traject, zoals de bouw voor je verzorgen. We ontwikkelen apps voor iOS en Android.