SENZIE ONTWERPT

OFFLINE
MIDDELEN

Vormgeven voor print en drukwerk is heel wat anders dan voor online. Dat weten wij als geen ander. We verzorgen al twintig jaar met liefde het hele traject voor onze klanten. Van ontwerp tot drukwerkbegeleiding.

Marketingmateriaal

Voor alle soorten marketingmateriaal kun je bij ons terecht. Van flyer tot brochurelijn, van beurswand tot PowerPointpresentatie. Voortbordurend op een bestaand concept, of helemaal van nul beginnen met een eigen ontwerp. Ook helpen je we met de keuzes: in welk formaat en met welk materiaal komt het ontwerp het beste tot zijn recht?

In de winkel

Consumenten die zeggen: 'Wow, moet je dat zien!' Dat is ons doel. We bedenken opvallend displaymateriaal voor in de winkel. Van een eenvoudige stander tot een complete shop-in-shop. We denken altijd met je mee en houden van slimme oplossingen. Ook het drukwerk en de handling kunnen we voor je verzorgen.

Logo's en huisstijlen

Senzie ontwerpt al meer dan twintig jaar logo’s en huisstijlen. Bijvoorbeeld voor HP, Nintendo en Microsoft, maar ook voor een lokale bakker en een aanstormend dj-duo uit Amsterdam. Het maakt ons dus niet uit hoe groot of klein je bedrijf is, één ding beloven we: we maken een ontwerp dat bij jou past.