Senzie zoekt

Freelance dtp'er

Senzie: grafisch
ontwerpbureau uit Nieuwegein

Opvallen met eenvoud. Het is moeilijker dan je denkt. Senzie helpt je om tot de kern te komen. Op basis van een bestaande strategie of campagne bedenken wij creatieve concepten. Ook ontwerpen en bouwen we on- en offline marketingmaterialen. Zo brengen we samen jouw product onder de aandacht. Heel eenvoudig.

Senzie bedenkt, ontwerpt, bouwt en ontzorgt!

En Senzie is op zoek naar meerdere freelancers om bij te springen voor diverse opdrachten. Dit kan op opdrachtbasis zijn maar soms ook voor een langere periode bij ons op kantoor of op afstand.

Gezocht: Freelance dtp'er

Senzie bedenkt creatieve concepten en realiseert websites, marketingmaterialen en online campagnes. Bijzondere projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers, van kleine ondernemers tot internationale multinationals. Ons doel: opvallen met eenvoud. Vanuit Nieuwegein werken we met een creatief team dat we regelmatig aanvullen met freelance specialisten.

Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance dtp’er die onze ontwerpen perfect uitwerkt. Op onze reclamestudio werk je nauw samen met de art director, studiomanager en online specialisten. Het werk is divers: de ene keer maak je een e-mailcampagne, de andere keer een social media-uiting.

Nieuwsgierig naar het werk? Kijk op senzie.nl/portfolio.

Dit vragen we van jou

Als freelancer in ons netwerk ben je flexibel inzetbaar. Wij vinden het fijn als je gemakkelijk kunt bijspringen en ons snel kunt helpen. Maar onze opdrachten verschillen en de verzoeken aan jou dus ook. De ene periode spreek je ons vaker dan de andere.

Jouw kwaliteiten

  • Je bent een dtp’er met veel ervaring in de grafische sector
  • Tot december 2018 ben je zeker beschikbaar
  • Je werkt snel en zelfstandig
  • Jij hebt aan een half woord genoeg
  • Je werkt met de laatste versies van Adobe CC (Indesign, Photoshop en Illustrator)
  • Je past met gemak je workflow aan
  • Je wil elke opdracht naar een hoger niveau tillen
  • Een strakke deadline is voor jou geen probleem

Herken je jezelf in deze omschrijving? En ben je de aankomende tijd beschikbaar? Stuur dan je cv en motivatie naar hallo@senzie.nl t.a.v. Jonne Heijmans of bel naar 030-6011145.

X