EENVOUD VAN OFFERTE TOT DEADLINE

Samenwerken volgens Senzie

We houden van eenvoud, maar maken ons nergens makkelijk vanaf. Als wij voor je aan de slag gaan, dan zorgen wij dat jij je geen zorgen hoeft te maken. Samenwerken met Senzie herken je aan: eenvoud, samenwerking, ontzorgen en liefde.

EENVOUD

Onnodig ingewikkeld, daar houden we niet van. Dat zie je in ons werk, maar ook in onze communicatie. Van offerte tot deadline: het hele traject kun je van ons duidelijke afspraken verwachten. En die deadline? Die halen we natuurlijk gewoon.

SAMENWERKING

Voor we beginnen, is het belangrijk dat we weten wie jij bent. Daarom plannen we eerst een persoonlijk gesprek, zodat het helemaal duidelijk wordt wat je zoekt. Ook tijdens de concept- en ontwerpfase blijven we met elkaar in contact. Zo krijgen we het beste resultaat.

ONTZORGEN

Bij Senzie weet je waar je aan toe bent. Vooraf krijg je een duidelijke offerte en daarna maken we samen heldere afspraken. Een goede basis geeft rust bij beide partijen. Hoef jij je nergens zorgen over te maken!

MET LIEFDE

Als we iets doen, dan doen we het goed en graag. Onze betrokkenheid is groot en we werken vanuit ons hart. Na twintig jaar weten we dat dát het beste werkt.

MEER OVER SENZIE