CONTENT

CONTENT

Senzie helpt merken en bedrijven met het ontwikkelen van content. Wij kunnen je helpen met het bedenken van een sterk concept voor bijv. een campagne of activatie. Maar kunnen je ook helpen met het ontwikkelen van identiteit, een advertentiecampagne, video, website of online campagne. Bij Senzie maken we de volgende verdeling:

CREATIEVE
CONTENT

Senzie ontwikkelt en ondersteund je bij alles om je merk in de markt te zetten en te promoten. Het ontwikkelen van concepten, campagnes, het ontwerpen van verpakkingen, in-store design tot het ontwikkelen van concepten voor beurzen en evenementen.

INTERACTIEVE
CONTENT

Senzie ontwikkelt corporate websites, actiematige websites, mailing campagnes en de ontwikkeling van bijvoorbeeld apps. Daarnaast zorgt Senzie voor het realiseren van content voor social-media zoals een influencer campagne bijvoorbeeld.

FOTO
CONTENT

Eén goede foto zegt meer dan 1000 woorden. Het kan er voor zorgen dat je in een oogopslag weet waar het over gaat. En zorgt uiteindelijk voor dat je boodschap blijft hangen. Senzie verzorgt portretfotografie, beeldconcepten en fotoshoots.

VIDEO
CONTENT

Senzie ontwikkelt concepten, scripts en storyboards, voor video content. Video content is echt  onmisbaar bij branding en het communiceren van je boodschap richting jouw doelgroep.