HART

HART

Nieuwegein is onze thuisbasis, en daar zijn we trots op. Maar we zijn ons ook bewust van de problematiek die zich in onze stad, en in andere steden, afspeelt. Bij Senzie vinden we het belangrijk om onze creatieve talenten in te zetten voor maatschappelijke projecten. Daarom ondersteunen we diverse organisaties en initiatieven die ons na aan het hart liggen. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst voor Nieuwegein.

IJZERSTERK

Serena, oprichtster van IJzersterk, heeft vanuit haar professie en ervaringsdeskundigheid een programma voor jongeren ontwikkeld. Door coaching, creativiteit en bewegingsexpressie werkt zij met de jongeren aan zelfredzaamheid, reflectie en persoonlijke groei. Senzie helpt IJzersterk met branding en maakt een documentaire over haar reis om deze jongeren een plek te bieden binnen Nieuwegein.

VAN STRAAT NAAR HAAT, VIA HYRULE NAAR LIEFDE

In deze inspirerende lezing neemt Sigfrid van Driel, oprichter van Senzie, jongeren mee in zijn eigen levensverhaal. Hij vertelt op een bevlogen manier hoe hij zonder enige diploma’s een succesvolle onderneming heeft opgezet, over vallen en opstaan, het houden van jezelf en de belangrijke rol van videogames in zijn leven. 

MONSTERSCHOOL

Senzie’s Monster School verzorgt tekenlessen voor het basisonderwijs. Kinderen vanaf groep 2 leren hoe ze op creatieve wijze en met een dosis fantasie, de meest kleurrijke monsters kunnen tekenen. Een ochtend per maand geeft Senzie gratis tekenles in Nieuwegein. 

SAMEN VOOR NIEUWEGEIN

De stichting Samen voor Nieuwegein organiseert jaarlijks de Beursvloer; het event waarbij maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven uit Nieuwegein elkaar ontmoeten en verbindingen kunnen leggen. Met gesloten beurs wordt er gehandeld in diensten, mensen, middelen en kennis. Senzie vindt de Beursvloer een prachtig initiatief en ondersteunt Samen voor Nieuwegein met videocontent en promotionele activiteiten rondom dit event.

GEINOORD

Senzie is de trotse kledingsponsor van groep JO17 van voetbalvereniging Geinoord. Bewegen is heel belangrijk voor kinderen, niet alleen voor hun gezondheid, maar ook voor hun sociale ontwikkeling. Door samen te leren spelen en werken ontwikkelen ze meer zelfvertrouwen en een groter gevoel van eigenwaarde. Senzie draagt daar graag een steentje aan bij.