NL | EN

Nintendo of Europe

Online campagne

Pokémon
Sun & Moon

Nintendo is een videogamebedrijf uit Japan. Nintendo staat voor innovatie en heeft door de jaren heen baanbrekende hardware en games ontwikkeld waaronder de Nintendo 3DS, de Wii en games als Super Mario Bros. en Zelda. Senzie is gevraagd om een online campagne te ontwikkelen voor het nieuwste deel in de Pokemon reeks; Pokemon Sun & Moon.

Meer weten?
Bel 030 601 11 45
Of stuur een mail

Senzie ontwikkelde diverse bannersets waaronder een pre-order set om consumenten te verleiden om de game te reserveren. Daarnaast ontwikkelde we een launch bannerset om de release van de game onder de aandacht te brengen. Voor deze campagne hebben we de volgende items ontwikkeld: rectangles, een static takeover, mobiele varianten en zelfs dynamische takeovers waarbij een complete site wordt overgenomen. Senzie levert het concept en maakt de ontwerpen van de bannersets die worden gebruikt in heel Europa.

'Senzie ontwikkelt al meer dan 10 jaar online campagnes. Van eenvoudige gifanimaties en videobanners tot interactieve takeovers.'

Naast opvallende online middellen produceren we ook point-of-sale materiaal zoals kubussen, productdisplays en complete winkelaankledingen.

Hallo. Hulp nodig met een online campagne?
Neem contact op met Jonne en
bel 0306011145 of stuur een
mail naar jonne@senzie.nl